Home » Наука и технологии » Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

Сподели новината

След редица слухове за едно от най-важните събития на Samsung за тази година и още толкова снимки и видеа на новите устройства на компанията, ето че вече знаем официалната дата на която те ще бъдат показани. По-рано днес от Samsung споделиха снимка от която става ясно, че на 9 февруари ще се състои ежегодното събитие Galaxy Unpacked.

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

На него ще бъдат представени новите продукти в гамата на корейците, но несъмнено най-много внимание ще бъде обърнато на Galaxy S22 серията, състояща се от трите смартфона Galaxy S22, Galaxy S22 Plus и Galaxy S22 Ultra или Note.

Официално: Samsung представя Galaxy S22 на 9 февруари

Заедно с тях ще бъде представен и нов таблет – Galaxy Tab S8. Не е изключено да видим и други нови продукти, като например нови безжични слушалки, но за това ще разберем повече след малко повече от две седмици.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар