Home » Наука и технологии » Apple забавя разработката на iOS 18

Apple забавя разработката на iOS 18

Сподели новината

Apple е трябвало да забави разработката на следващото поколение iOS, разкрива Марк Гурман в доклад чрез Bloomberg. Това е било казано на служителите, които отговарят за тази част от ръководителите на Apple. За това има логична причина, която вероятно ще се хареса на повечето от потребителите.

Висшестоящите служители са наредили разработката на iOS 18 да се забави като се даде приоритет на настоящите версии на операционната система, за да се поправят бъгове и недоразумения, които все по-често биват откривани. Това се отнася и за софтуера за други устройства, не само iPhone.

Паузата ще продължи само няколко дни, а очакванията са Apple да се върне към разработката до края на тази седмица.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар