Home » Наука и технологии » Apple започна разпространението на iOS 17

Apple започна разпространението на iOS 17

След като близо 4 месеца Apple представяше различни бета версии на iOS 17, сега дойде времето да видим първата стабилна версия на операционната система, която бе представена заедно с новия iPhone 15. От днес компанията започна разпространяването ѝ, включително и у нас. Очаква се към 20:00ч. българско време да се появи и официалният ъпдейт в страната ни.

Смартфоните, които са включени в списъка са това са всички модели след iPhone Xs, който дебютира през 2018 година. В това число влизат и второто и третото поколение на iPhone SE, iPhone XR, както и по-новите вариации на iPhone – 12, 13, 14 и разбира се последното поколение 15, което ще се появи тази есен.

Въпреки, че ще получат новата операционна система, по-старите iPhone-и ще са лишени от някои функции на iOS 17 като това зависи изцяло от модела, който притежавате. Потребителите на по-стари устройства не трябва да се притесняват, тъй като те ще продължат да получават ъпдейти свързани със защитата и поправянето на бъгове.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар