Home » Наука и технологии » Apple пусна iOS 17.3 с полезна функция

Apple пусна iOS 17.3 с полезна функция

Сподели новината

Днес Apple разпространи iOS 17.3 и iPadOS 17.3 за поддържаните устройства. Ключова функция, въведена в новата актуализация на iOS, е защитата при откраднато устройство. Тази функция подобрява мерките за сигурност, в случай че устройството ви попадне в чужди ръце. При активирана функция Stolen Device Protection (Защита на откраднатото устройство) достъпът до запаметените пароли вече изисква Face ID или Touch ID. Промяната на критични настройки, като например паролата за Apple ID или паролата на устройството, вече подлежи на забавяне, особено когато iPhone не е на познати места. Процесът включва изискване на Face ID или Touch ID, последвано от едночасов период на изчакване и накрая – допълнително успешно биометрично удостоверяване.

Въвеждането на функцията за защита на откраднати устройства е логично подобрение на сигурността, което поражда въпроса защо подобна функция не е била въведена по-рано. В допълнение към подобренията в сигурността, актуализацията носи и няколко други подобрения. Включен е нов тапет, а Apple Music вече позволява съвместно създаване на плейлисти с приятели, допълнено с емотикони за реакциите на отделните песни.

Функцията AirPlay вече поддържа стрийминг в хотел, което позволява на потребителите да стриймват съдържание директно на телевизора в хотелската си стая на избрани места. Освен това в тази актуализация е оптимизирана функцията за откриване на катастрофи. Цялостният пакет предлага комбинация от повишена сигурност, подобрения на потребителския интерфейс и оптимизирани функционалности, осигурявайки цялостно потребителско изживяване за собствениците на устройства на Apple.

Поставете оценка:
4.7

Оценка 4.7 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар