Home » Наука и технологии » Apple ще пусне AR очилата в началото на 2024 г.

Apple ще пусне AR очилата в началото на 2024 г.

На скорошно събитие в Купертино главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук потвърди, че устройствата Vision Pro AR все още са планирани за пускане в началото на 2024 г.

Тестерите на Early Vision Pro бяха добри по отношение на разделителната способност на дисплея, възможностите за преглед на видео и разпознаването на жестове. Тим Кук също обяви, че iPhone 15 Pro ще може да записва пространствено видео, което може да бъде допълнителен стимул за закупуване на новите очила.

Въпреки съобщенията, че ключови части на шлема, като външния дисплей, все още не работят на по-ранните модели, Apple казва, че няма забавяне на пускането. Това потвърждава, че компанията се придържа към плана си дори когато е изправена пред производствени проблеми.

Имайте предвид, че Apple продължава да се движи напред в областта на добавената реалност, въпреки възможните пречки и Vision Pro обещава да бъде един от най-очакваните продукти в тази категория.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар