Home » Наука и технологии » Bentley представи необичайна колекция

Bentley представи необичайна колекция

Сподели новината

Bentley пусна колекция от четири плюшени мечета, специално създадени от марката. Всички играчки, облечени в различни персонажи, въплъщават духа на британската компания. В зависимост от модела, цената на играчките е от 65 до 80 британски лири или между 145 и 180 лева. Най-скъпата играчка, наречена Special Edition Signature, представлява мече с вратовръзка, изработено в сиво-зелени цветове.

Колекцията включва мече-механик в бял и зелен гащеризон. В джоба на гърдите на играчката има комплект инструменти. Освен това Bentley показа плюшено мече състезател, облечено в яке бомбър и състезателни очила. Тази играчка отдава почит на спортистите от 20-те и 30-те години на миналия век. Играчката е увита и в шал на точки, подобен на този на сър Хенри „Тим“ Бъркин, създател на легендарния модел Blower.

Колекцията на британския производител се допълва от плюшеното мече Cosy Knit. Героят на играчката, облечен в плетен пуловер и шапка, благодарение на ромбовидната шарка върху дрехите препраща към интериора на автомобилите Bentley. Всяко плюшено мече с височина 40 сантиметра е изработено от първокласни материали.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар