Home » Наука и технологии » BMW няма да е единствената компания, която поддържа отключване с iPhone

BMW няма да е единствената компания, която поддържа отключване с iPhone

Сподели новината

Apple може да привлече още една компания към своята функционалност Apple Key и да позволи на собствениците на нови модели Mini да отключват своите автомобили със своя смартфон с iOS или своя часовник. Това бе разкрито от файлове, които са заложени в последния ъпдейт на Apple Pay.

BMW, компанията майка на MINI, вече предлага поддръжка на цифрови ключове за автомобили. Тя е първата голяма компания, която си партнира с Apple в тази технология, така че разширяването на обхвата на автомобилите MINI е логично. Вероятно през следващите седмици ще бъде направено съобщение, като се очаква новите Countryman и MINI Cooper да станат първите модели, които ще получат ъпгрейд.

Функцията вероятно ще се разпространи и в света на Android, тъй като устройства като Samsung Galaxy S23 са снабдени с поддръжка на UWB, което позволява смартфонът да се използва като ключ за кола.

Поставете оценка:
3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар