Home » Наука и технологии » Bugatti продава изненадващо евтин подарък за Коледа… и няколко много скъпи

Bugatti продава изненадващо евтин подарък за Коледа… и няколко много скъпи

Сподели новината

Автомобилите на Bugatti никога не са се славили с достъпност, а дори обратното. Подобно нещо се случва и с аксесоарите или други от артикулите на марката, които често се продават за много повече от своята себестойност, именно защото легендарното EB стои върху тях. Сега френската компания пусна коледната си колекция, която изненадващо има и не толкова скъпи артикули или поне що се отнася до понятието „скъпи“ за компанията.

Ще започнем именно с този артикул, който е Lego Technic модел на Bolide, който струва „скромните“ 49.99 долара. Налична е също и бутилка шампанско за 300 евро или пък слънчеви очила за 1995 долара. Разбира се, ако сте по-добре финансово подплатени, златен часовник на Jacob & Co може да бъде ваш срещу 400 хиляди долара.

Налична е и премиум аудио система Tidal-Audio, която бе представена през 2020-та и се продава за 450 хиляди долара. На фона на това, специалните яйца, които също бяха представени преди време с цена между 20 и 200 хиляди долара, могат също да минат за „евтини“.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар