Home » Наука и технологии » Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Сподели новината

Caviar обяви ексклузивна модификация на очилата за смесена реалност Apple Vision Pro. Джаджата ще се предлага в първокласни и благородни материали, като също така ще получи една интересна промяна в дизайна.

Според Caviar, когато са създавали луксозната джаджа, дизайнерите са били вдъхновени от сгъваемите очила на Tom Ford и от ски маската на Gucci, опитвайки се да направят очилата с добавена реалност „не само връх в технологиите, но и в модата“. Корпусът на устройството е тапициран с кожа и 18-каратово злато.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

В същото време дизайнът на притурката вече включва шарнирен капак за външния екран. Caviar вярва, че ще помогне на тези, които не искат очите им да се виждат с помощта на функцията EyeSight. За тези, които не ги интересува това, има възможност за изключване или отваряне на „клапата“.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Лентата за глава и вътрешната подплата са изработени от кожа, обработена от британската марка Connolly. Тази компания е известна с доставката на материали за производството на автомобили Rolls-Royce.

Caviar ще пусне много скъпа позлатена версия на Apple Vision Pro

Apple Vision Pro CVR Edition ще бъде пуснат в продажба в началото на следващата година в ограничено издание от 24 броя. Цената на джаджата е достъпна само при поискване, но порталът Wccftech съобщава, че устройството ще струва 40 000 долара.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар