Home » Наука и технологии » Google Maps също получи AI функции

Google Maps също получи AI функции

Сподели новината

Google разширява използването на генеративен изкуствен интелект за усъвършенстване на Google Maps, като въвежда нови функции, които в момента са достъпни за избрана група в САЩ. Тази последна интеграция на AI позволява на потребителите да откриват места, съобразени с техните специфични нужди.

Google подчертава, че прозренията и обратната връзка от тези местни ръководства ще играят решаваща роля за усъвършенстването на функцията преди по-широкото ѝ пускане. Тази първоначална фаза може да се разглежда като затворена бета версия, с цел да се съберат ценни данни за подобряване на функционалността.

Примерът, предоставен от Google, демонстрира разговорния характер на интеграцията с изкуствен интелект. След като получат информация за местата, които им допадат, потребителите могат безпроблемно да продължат разговора с последващи въпроси, като например „Какво ще кажете за обяд?“, без да се налага да излагат отново предпочитанията си. Потребителите могат да запазват препоръчаните места и да ги споделят с приятели.

Поставете оценка:
4.5

Оценка 4.5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар