Home » Наука и технологии » Honda показа електрически мотопед с педали (3 снимки)

Honda показа електрически мотопед с педали (3 снимки)

Сподели новината

Една от концепциите вече се появи на патентни изображения в Европа. Изглежда, че японската компания възнамерява да направи хибрид между електрически мотопед и обикновен велосипед.

Визуално превозното средство прилича на мотопед, както се вижда от характерните фарове, седалка и скоба за регистрационния номер. Батерията е отдолу между колелата, а другата електроника вероятно е поставена под единичната седалка. Родството с велосипедите се издава от педалите отстрани.

Показаният дизайн използва прост електрически двигател, монтиран на главината, с интегрирана барабанна спирачка и кабелно задвижване. Помощта на педалите се предава на колелото чрез верига.

Honda показа електрически мотопед с педали (3 снимки)

Други акценти включват лети джанти с разделени спици, обвити в тънки гуми, малък хидравличен диск отпред и барабанна спирачка, вградена в двигателя, която от своя страна е монтирана на главината.

Очевидно този мотопед е позициониран като 50-кубиков модел, който се характеризира с максимална скорост от 45 км/ч и мощност не повече от 4 kW (5.5 к.с.). Ако превозното средство беше по-бързо, щеше да се нуждае или от ABS, или от свързана спирачна система съгласно действащото европейско законодателство.

Honda показа електрически мотопед с педали (3 снимки)

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар