Home » Наука и технологии » Instagram се сдоби с няколко нови функции

Instagram се сдоби с няколко нови функции

Сподели новината

Директните съобщения в Instagram получават множество нови функции, насочени към подобряване на потребителското изживяване и взаимодействие. Едно от най-очакваните допълнения е възможността за редактиране на съобщенията в рамките на 15 минути след изпращането им.

В допълнение към редактирането на съобщенията потребителите вече имат възможност да активират или деактивират получаването на известие за прочетено съобщение за всички чатове или за конкретни такива. Тази настройка може да се управлява в настройките на профила, въпреки че си струва да се отбележи, че опцията не е налична за чатове, криптирани от край до край.

За да рационализира комуникацията, Instagram вече позволява на потребителите да закачат до три любими чата в горната част на входящата си кутия за съобщения. Тази функция елиминира необходимостта от превъртане, за да се намерят често контактуваните приятели, членове на семейството или групи.

За допълнително удобство потребителите вече могат да запазват любимите си стикери в съобщения за бърз достъп по-късно. Освен това потребителите могат да отговарят на съобщенията с разнообразни медии, включително стикери, GIF файлове, видеоклипове, снимки и гласови съобщения.

За да персонализира още повече чатовете, Instagram въвежда нови теми, от които може да се избира, включително Love, Lollipop и Avatar: The Last Airbender и др.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар