Home » Наука и технологии » iPhone 15 вече се предлага с 18-каратово злато и още по-висока цена

iPhone 15 вече се предлага с 18-каратово злато и още по-висока цена

Цената на iPhone 15 Pro тази година не бе увеличена грандиозно, но въпреки това не можем да кажем, че смартфона е евтин. Сравнение с модела за който ще ви разкажем сега, обаче, стандартният iPhone направо е „без пари“. Производителят на луксозни смартфони Caviar не с забави особено и вече показа своите първи проекти на базата на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max.

Устройствата са в типичния за компанията стил и са покрити с 18-каратово злато за задната част и 24-каратово злато за ябълката на гърба. Предлага се и същия вариант, но в черен цвят, който пристига с титаниев гръб, който се използва в авиацията, като отново присъства златна ябълка.

От всеки смартфон ще бъдат направени точно 99 броя, като всеки от тях идва с базова цена от 8890 долара за Pro модела със златно покритие и 9670 долара за Pro модела. При титаниевия модел, цените са малко по-ниски и започват от 8060 долара и достигат до 9560 долара.

Поставете оценка:
4.2

Оценка 4.2 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар