Home » Наука и технологии » Jaguar показа брониран електромобил

Jaguar показа брониран електромобил

Сподели новината

Ако по някаква причина сте на пазара за електрически автомобили, но славата ви не е особено добра и се страхувате, че някой може да ви навреди като ви гръмне, то Jaguar Armormax изглежда имат идеалното решение за вас. Двете компании представиха общ проект на базата на електрическия I-Pace, предлагащ ниво на защита В4.

Електромобилът запазва фабричната си гаранция и поддръжка, въпреки, че получава изцяло нова бронирана облицовка и стъкла с дебелина от 22мм. Заедно с това, колата е оборудвана и със специални гуми, които подобно на ламарината, могат да издържат обстрел с пистолет или ловна пушка.

От компанията казват, че добавената броня не е навредила на пробега, като за целта е използвана най-леката бронировка в света. Според информацията, теглото на колата е малко над 2.2 тона. Въпреки, че е един от малкото, това съвсем не е първият брониран електромобил.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар