Home » Наука и технологии » Kia ще контролира цените на употребяваните електрически автомобили

Kia ще контролира цените на употребяваните електрически автомобили

Сподели новината

Kia планира да се бори с падащите цени при препродажба на електрически автомобили с нова програма за гарантирана бъдеща стойност. Нови електрически модели, включително Kia EV6 и Kia EV9, ще бъдат част от плана.

Някои от първите електрически автомобили на компанията са загубили част от капацитета на батериите си, което е причинило спад на цените на употребяваните такива автомобили. Последната идея на Kia ще помогне да се противодейства на това.

Новата програма, която ще бъде въведена по-късно тази година, ще гарантира стабилни цени на електрическите превозни средства на марката. За целта корейският автомобилен производител ще работи върху поетапно възстановяване на батериите.

Заедно това трябва да помогне за намаляване на спада в цените при препродажба. „В момента нямаме гарантирана бъдеща стойност за нито един от нашите продукти и това е, за което трябва да помислим “, каза изпълнителният директор на Kia Австралия Деймиън Мередит.

За постигане на тези цели Kia ще работи с партньори за възстановяване на батериите. Известно е, че като пилотен проект новата услуга ще заработи на австралийския пазар, а впоследствие ще стане масова практика навсякъде.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар