in

Nokia подготвя четири нови смартфона

Снимки на четири нови устройства от Nokia бяха разпространени в интернет пространството от Еван Блас. Към момента единственото, което се знае за смартфоните е тяхното моделно означение, което за съжаление не разкрива много.

Първите два смартфона – Nokia N150DL и N1530DL са с почти идентичен дизайн и най-вероятно споделят голяма част от характеристиките си. Това което можем да видим е, че разполагат със сензор за пръстов отпечатък в страничната част на бутона за заключване, както и все по-редкия 3.5мм жак за слушалки.

Четвъртото устройство е с подобна предна част, но на гърба му откриваме кръгъл отвор в който са разположени камерите. Последното устройство най-вероятно ще е и най-бюджетното, като то разполага само с една камера, доста по-малки размери и дисплей с дебели рамки.

What do you think?

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Млечният път ще погълне Магелановите облаци по-бързо, отколкото се смяташе

Млечният път ще погълне Магелановите облаци по-бързо, отколкото се смяташе

НАСА успокои: В следващите 100 г. няма заплаха от астероид

НАСА успокои: В следващите 100 г. няма заплаха от астероид