Home » Наука и технологии » Nokia 3210 се завръща?

Nokia 3210 се завръща?

Сподели новината

HMD се насочи към мултибрандов подход към продуктовата си гама, а на Световния мобилен конгрес (MWC) миналия месец компанията потвърди, че разработва още един функционален телефон Nokia. Заедно със съобщението дойде и разкритието за планирана премиера през май, придружено от пикселизирано изображение, по повод предстоящото устройство.

Неотдавнашна публикация в X предоставя допълнителна информация за това, което потребителите могат да очакват. Въпреки че не се споменават конкретни имена на модели, широко разпространени са предположенията, че се работи по наследник на Nokia 3210. Изображението, споделено в публикацията, заедно с кратък линк, насочващ към целева страница за анонса, силно загатва за празнична тема. Забележително е, че публикацията е направена на 18 март, което съвпада с 25-годишнината от пускането на Nokia 3210 на пазара.

Nokia 3210 заема важно място в историята на мобилните телефони, като полага основите на последващи емблематични модели като Nokia 3310. Много функции, които по-късно станаха синоним на марката Nokia, включително играта Snake, персонализираните панели, вграденият композитор на мелодии и дизайнът без антена, бяха въведени за първи път с 3210, преди да бъдат усъвършенствани и популяризирани от неговия наследник, 3310.

Поставете оценка:
4.4

Оценка 4.4 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар