Home » Наука и технологии » Rockstar с повече информация за GTA 6

Rockstar с повече информация за GTA 6

Сподели новината

Rockstar Games потвърди, че ще представи трейлъра на GTA 6 през декември, без да уточни кога точно е планирано излизането на самата игра. След 10 години от издаването на Grand Theft Auto 5, петата част от серията се явява втората най-продавана видеоигра на всички времена, след Minecraft, с над 185 милиона продадени копия.

През февруари 2022 г., Rockstar Games официално обяви, че работи по Grand Theft Auto 6. В изявление от сряда, президентът Сам Хаузър обяви, че първият трейлър ще бъде представен през декември, по случай 25-годишнината на компанията.

Първоначално пусната през 1997 г., първата видеоигра Grand Theft Auto получи смесени отзиви. Обаче след 25 години франчайзът е признат от критиката, продаден в над 405 милиона копия и се смята за един от най-големите и най-продавани видеоигри.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар