Home » Наука и технологии » Samsung представи Galaxy Fit3

Samsung представи Galaxy Fit3

Сподели новината

След дълго очакване, подхранвано от многобройни изтичания на информация, Samsung официално представи най-новия си акесоар – Galaxy Fit3. Новото попълнение в линията Galaxy Fit може да се похвали с няколко подобрения, включително по-голям екран, удължен живот на батерията и иновативни функции.

На преден план в Galaxy Fit3 е неговият 1,6″ AMOLED дисплей, който бележи значително увеличение на размера с 45% в сравнение с предшественика си. Устройството се отличава с елегантен дизайн с един бутон от дясната страна и механизъм за бързо освобождаване на лентата с едно щракване.

Една от отличителните характеристики на Galaxy Fit3 е поддръжката на функциите за разпознаване на падане и Emergency SOS. Натискайки бутона пет пъти бързо, потребителите могат да задействат функцията Emergency SOS, която автоматично споделя местоположението им с предварително зададени контакти за спешни случаи. Тази възможност добавя допълнително ниво на безопасност и спокойствие за потребителите в потенциално опасни ситуации.

По отношение на живота на батерията Samsung обещава впечатляваща издръжливост, като Galaxy Fit3 може да издържи до 13 дни с едно зареждане благодарение на 208 mAh батерия. Този удължен живот на батерията е особено забележителен, като се има предвид липсата на тежки интерфейси като Wear OS, което позволява оптимизирано потребителско изживяване, фокусирано върху основните функции и минимална консумация на енергия.

Въпреки че Galaxy Fit3 предлага поддръжка на над 100 вида тренировки, в него липсва вградена GPS функционалност. В резултат на това дейностите, изискващи прецизно проследяване на местоположението, ще изискват свързване на устройството със смартфон за оптимална точност. Въпреки това Fit3 се отличава с проследяване на различни здравни показатели, включително модели на сън, стъпки и нива на стрес, като изчерпателните данни са достъпни чрез приложението Samsung Health.

Galaxy Fit3 ще се предлага в редица цветове, включително сив, розово злато и сребрист. Първоначално продажбите стартират в избрани региони като Азия, Европа, Централна Америка и Южна Америка, а в близко бъдеще Samsung планира да разшири наличността в САЩ и Корея.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар