Home » Наука и технологии » Tesla пусна чук в стила на Cybertruck

Tesla пусна чук в стила на Cybertruck

Сподели новината

Tesla отново влиза в заглавията с най-новото си странно творение: CyberHammer. Този чук, вдъхновен от Cybertuck, е най-новото предложение на Tesla, като 800 бройки ще бъдат пуснати на малки партиди. CyberHammer отдава почит на запомнящ се момент от събитието по разкриването на Cyberruck през ноември 2019 г., когато главният дизайнер на Tesla Франц фон Холцхаузен демонстрира издръжливостта на автомобила, като нанесе удари с чук по каросерията му от неръждаема стомана. За да отбележи това събитие, CyberHammer носи думата „FRANZ“ и има матовочерен дизайн, съответстващ на външността на пикапа на фон Холцхаузен.

Програмата за препоръчване на Tesla, която възнаграждава собствениците с кредити за препоръчване на приятели, които купуват автомобили Tesla, стана известна с това, че предлага уникални награди извън традиционните стимули като безплатно зареждане със Supercharging и стоки. От лимитирани къси панталони и маркова текила до атрибути на тема Cybertuck, Tesla се отличава с това, че ангажира своите собственици и фенове чрез нетрадиционни маркетингови тактики.

След пускането на Cybertruck собствениците ентусиазирано подлагат на изпитание твърденията на Tesla за издръжливостта на автомобила, като някои дори подлагат пикапите си на стрелба с пистолет и бейзболни бухалки за каскади в социалните мрежи.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар