Home » Наука и технологии » Toyota направи реална реплика на мотоциклет Pokemon (ВИДЕО)

Toyota направи реална реплика на мотоциклет Pokemon (ВИДЕО)

Сподели новината

Инженерите на Toyota пресъздадоха в действителност придружаващия покемон от Pokémon Violet and Scarlet, ексклузивен Nintendo Switch, издаден през 2023 г. Мистериозното създание действа като двуколесно превозно средство за геймърите, а сега може да бъде карано и в реалния живот.

През 2023 година Toyota Engineering Society анкетира 8 000 ученици от началните училища за това как те виждат „бъдещето на мобилността“ и получи снимка на Miraidon, футуристичен мотоциклет с форма на драконоподобен робот от Pokémon Violet and Scarlet. И инженерите на компанията веднага се заловиха за работа.

Отговорите на децата резонират много добре с идеите на инженерите на автомобилния производител. Затова те се обединиха с компанията Pokémon, за да вдъхнат живот на фантазиите на учениците от началното училище. Резултатът от това сътрудничество е създаването на легендарен покемон в реален размер на име Miraidon.

Теглото на Miraidon е 240 килограма. Превозното средство може да превключва между четирикрак и колесни режими. Технически не може да се класифицира като мотоциклет, но никой не ви притеснява да карате превозното средство. Покемонът може да движи четирите си крайника, опашка и глава, и използва очите си като фарове. Разработката е изложена в токийския атриум на Hibiya Midtown. Вижте повече.

[embedded content]

Поставете оценка:
4.2

Оценка 4.2 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар