Home » Наука и технологии » Ultra версията на новия часовник на Apple – впечатляваща, но с нищо впечатляващо

Ultra версията на новия часовник на Apple – впечатляваща, но с нищо впечатляващо

Интересното е, че тази версия не е претърпяла революционни промени, но новите „ябълкови“ топ часовници могат да се похвалят с много ярък екран, интеграция със спортни аксесоари, офлайн използване на Siri и с още няколко други функции.

Новият продукт по отношение на хардуерни и софтуерни характеристики е напълно подобен на часовника Series 9. Но за разлика от стандартния модел, корпусът на версията Ultra все още е изработена от титан, но сега се състои от 95% разтопен, а не добит метал. Друга особеност е новият много ярък екран с 3000 нита.

Ultra версията на новия часовник на Apple - впечатляваща, но с нищо впечатляващо

Часовникът може да се комбинира и с аксесоари за колоездене, например. Сред софтуерните иновации компанията отбелязва нов циферблат, наречен Modular Ultra. Освен това Ultra 2 може автоматично да включва нощен режим в зависимост от условията на осветление.

Ultra версията на новия часовник на Apple - впечатляваща, но с нищо впечатляващо

Автономността също се променя, но само в енергоспестяващ режим. При ежедневна употреба новият продукт ще работи 36 часа с едно зареждане, в енергоспестяващ режим – до 72 часа (12 часа повече от първата версия). Apple казва, че Watch 9 и Watch Ultra 2 са първите продукти на компанията, които постигат пълна въглеродна неутралност по време на производствения си процес.

Другите характеристики на новия продукт остават същите, включително възможността за гмуркане във вода на дълбочина до 40 метра или изграждане на маршрут в непозната местност без онлайн карти. Apple Watch Ultra 2 ще бъде наличен на 22 септември на цена от $799.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар