Home » Наука и технологии » WhatsApp най-после оправи дразнещ проблем в iOS

WhatsApp най-после оправи дразнещ проблем в iOS

Сподели новината

Ако някога сте изпращали или получавали снимки или видеоклипове чрез WhatsApp, вероятно сте били разочаровани от ужасното им качество. Приложението за чат понижава качеството и на двете до наистина ужасяваща степен. Но нова актуализация на приложението за iOS поправя това, като най-накрая позволява споделянето на изображения и видеоклипове с пълно качество.

Преди няколко дни WhatsApp пусна актуализацията 23.24.73 за iOS в App Store. Благодарение на официалния списък с промените, предоставен от WhatsApp, можем да разберем, че тази функция най-накрая се разпространява за всички с последната актуализация, споделят колегите ни от 9to5mac.

Приложението все още е настроено по подразбиране да занижава качеството, но това може да бъде поправено. За да изпратите версията с пълна разделителна способност, натиснете бутона + по обичайния начин, но не избирайте Снимка. Вместо това докоснете Документ, след което оттам Изберете снимка или видео.

Поставете оценка:
2

Оценка 2 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар