Home » Наука и технологии » WhatsApp спира поддръжката на хиляди смартфони

WhatsApp спира поддръжката на хиляди смартфони

Сподели новината

WhatsApp може да не е най-разпространеното приложение за текстови съобщения в България, но със сигурност има стотици потребители които го използват. В световен мащаб тези цифри са дори по-големи. Сега от компанията обявиха, че ще спрат поддръжката за някои от своите потребители, като това ще се случи след месец.

Точно на 24-ти октомври, WhatsApp ще спре поддръжката за всички стари смартфони, които работят с Android 4. Тук става въпрос за устройства, които използват софтуер на над 12 години. Първата итерация на Android 4 бе пусната 19 октомври 2011 година.

В това число влизат някои устройства, които отдавна са забравени, а именно смартфони като Samsung Galaxy S2 и Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Nexus, HTC ONE, Nexus 7, Sony Xperia Z и други.

Поставете оценка:
4.2

Оценка 4.2 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар