Home » Наука и технологии » Xiaomi пуска още два нови автомобила

Xiaomi пуска още два нови автомобила

Сподели новината

Китайският технологичен гигант Xiaomi ще разшири присъствието си на пазара на електромобили с представянето на два нови модела. Навлизането на Xiaomi в света на електрическите автомобили беше обявено преди няколко седмици, когато компанията разкри първия си модел – Xiaomi SU7. Последните доклади обаче сочат, че Xiaomi има по-амбициозни планове, като в процес на разработка са общо три модела.

Два от тях вече имат зелена светлина, но за момента все още е твърде рано да кажем подробности. Знае се, че единият от тях ще бъде хибрид, като е твърде вероятно да видим плъг-ин хибрид, а не класически такъв.

За момента не се съобщава и това в кой клас ще бъдат позиционирани те, но съдейки по развитието на пазара, не е изключено да видим по-голям лифтбек/седан, както и кросоувър. Очаква се тези модели да се появят в рамките на следващите няколко години, като за момента все още не е ясно и дали те ще бъдат предназначени за износ извън Китай.

Поставете оценка:
5

Оценка 5 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар