Home » Наука и технологии » Xiaomi 14 Ultra пристига в Европа следващия месец

Xiaomi 14 Ultra пристига в Европа следващия месец

Сподели новината

Публикация на Android Planet разкрива потенциалната поява на Xiaomi 14 Ultra в Европа. Това разкритие подкрепя нарастващите спекулации, че вариантът Xiaomi Ultra се подготвя за глобална премиера, допълвайки вече популярния Xiaomi 13 на международните пазари.

Данни за това идват от холандския сайт на Xiaomi, където при завършване на процеса на регистрация, потребителите получават селекция от купони за отстъпка. Сред тези оферти се намира и купон за отстъпка от 200 евро, важащ изрично за Xiaomi 14 Ultra. Забележително е, че този талон може да бъде използван между 25 февруари и 31 март, което напълно съвпада с очакваното пускане на пазара.

Този стратегически график силно подсказва, че потребителите могат да очакват Xiaomi 14 Ultra да бъде наличен за покупка или предварителна поръчка в рамките на посочения срок. Като се има предвид планираното събитие на Xiaomi на 25 февруари, синхронът на тези дати предполага по-скоро целенасочена и координирана маркетингова стратегия, отколкото просто случайност. Макар че конкретни подробности относно спецификациите на устройството остават недостъпни, изтеклата информация подсказва за постепенни хардуерни подобрения, като значителни подобрения се очакват в областта на технологията на камерата.

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар