Home » Наука и технологии » YouTube затяга още повече мерките срещу „адблокери“

YouTube затяга още повече мерките срещу „адблокери“

Сподели новината

По-рано тази година Google пусна нов ъпдейт за YouTube, който затегна изключително много мерките срещу така наречените „адблокери“ или софтуери, които блокират рекламите във и около видеата. Това не се хареса много на потребителите и докато в началото беше само тест, то впоследствие всички се сблъскаха с това.

Решението за прескачане на тази мярка е деинсталирането на този софтуер или спирането му и примиряването с реклами или плащането на абонамент всеки месец при който една от функциите е премахването на тези досадни реклами. Сега изглежда от YouTube не са достатъчно доволни от това, което софтуерът прави и ще представят нов ъпдейт.

Третата версия на софтуера, който ще се разпространи в YouTube ще затегне още повече нещата и ще спре дори и някои програми и браузъри, които по някакъв начин прескачаха забраната до момента.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар