Home » Наука и технологии » Zoom ще спре да работи на някои „айфони“

Zoom ще спре да работи на някои „айфони“

Сподели новината

Наскоро Zoom актуализира страницата си за поддръжка с нови бележки за версиите за устройства с iOS, като разкри намеренията си да прекрати поддръжката на определени версии на iOS. Най-новата актуализация на Zoom, която предоставя редица нови функции и подобрения, включва и предупреждение за потребителите, притежаващи по-стари iOS устройства, че от следващия месец може да загубят достъп до Zoom.

В бележките към изданието за актуализацията на Zoom, разпространена тази седмица, се посочва, че това ще бъде последното планирано издание, което ще бъде съобразено с версии 11 и 12 на iOS. Впоследствие следващата актуализация, планирана за март, ще бъде съвместима единствено с устройства с iOS 13 или по-нова версия. Потребителите, които вече са преминали към устройство с iOS 13, не трябва да се притесняват от тази предстояща промяна.

В допълнение към корекцията на съвместимостта, последната актуализация на Zoom въвежда няколко забележителни функции. Те обхващат функционалности като „режим на всички екрани“ и „автоматично преместване към/от чакалнята“. Освен това Zoom вече позволява на потребителите да преглеждат подадените въпроси и отговори на уебинари, преди да се включат, и предоставя подобрен потребителски интерфейс за резюмиране на теми с AI Companion в Team Chat. Актуализацията също така подобрява функциите на Mail и Calendar, като предлага опции като възможност за заглушаване на звуковите ефекти на Zoom Mail и прецизиране на известията на Zoom Calendar.

Освен това най-новата версия на Zoom представя функция за скриване на чувствителни данни по време на разговори. Активирането на тази функция например ще заглуши звуците и тоновете на потребителя при натискане на клавиш за набиране на номера на екрана или клавиатурата на телефона по време на повикване, като на мястото на действителните числа ще се показват звездички. Освен това потребителите, които имат проблеми с високоговорителя по време на повикване, ще получат известие чрез изскачащо съобщение.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар