Home » Новини » Адв. Минчо Спасов: Иван Гешев ”организира” протестите миналата година

Адв. Минчо Спасов: Иван Гешев ”организира” протестите миналата година

Като ме питат кой организира протестите миналата година, се шегувам, че това е Иван Гешев, защото той обедини недоволството, това каза в студиото на 7/8 тв. адвокатът Минчо Спасов. Той заяви, че всички участници в протестите през лятото на 2020 са герои. Спасов коментира, че е умерен оптимист дали целите им ще бъдат постигнати.

Той разказа и за делото, водено срещу него от охранителната фирма „Делта гард”, което трябва да бъде решено от съда в рамките на два месеца. Фирмата съди Спасов заради изказването му, че тя е част от „организирана престъпна група”, която действа в прокуратурата.


„Делта гард” ме съдят, че съм им причинил вреди заради това, че съм ги обвързал с главния прокурор. Това само по себе си е обида за Иван Гешев, коментира адв. Минчо Спасов. Той подчерта, че е призовал главния прокурор за свидетел, но не се е стигнало до явяването му пред съда.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената