in

Адв. Минчо Спасов: Иван Гешев ”организира” протестите миналата година

Като ме питат кой организира протестите миналата година, се шегувам, че това е Иван Гешев, защото той обедини недоволството, това каза в студиото на 7/8 тв. адвокатът Минчо Спасов. Той заяви, че всички участници в протестите през лятото на 2020 са герои. Спасов коментира, че е умерен оптимист дали целите им ще бъдат постигнати.

Той разказа и за делото, водено срещу него от охранителната фирма „Делта гард”, което трябва да бъде решено от съда в рамките на два месеца. Фирмата съди Спасов заради изказването му, че тя е част от „организирана престъпна група”, която действа в прокуратурата.


„Делта гард” ме съдят, че съм им причинил вреди заради това, че съм ги обвързал с главния прокурор. Това само по себе си е обида за Иван Гешев, коментира адв. Минчо Спасов. Той подчерта, че е призовал главния прокурор за свидетел, но не се е стигнало до явяването му пред съда.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

osman oktai - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Октай: Борисов ще изтрезнее чак на 12 юли

Октай: Борисов ще изтрезнее чак на 12 юли

5953407bc merkel - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Меркел: Нямаше как да предвидим блокадата на България за Северна Македония

Меркел: Нямаше как да предвидим блокадата на България за Северна Македония