Home » Новини » Андрей Рубльов покани Григор Димотров на „романтична вечеря“

Андрей Рубльов покани Григор Димотров на „романтична вечеря“

Григор Димитров загуби от Андрей Рубльов финала на демонстративния турнир по тенис във Франкфурт Ultimate Tennis Showdown, предава БТА.

Най-добрият български тенисист, който участва под псевдонима G-Unit, загуби от шестия в света руснак, който играе с прякора „Рубло“ с 1:3 сета 13:14, 17:12, 10:11, 16:17.

Двамата изиграха зрелищен двубой, в който имаше всичко най-добро от тениса, но Рубльов успя да спечели титлата при дебютното си участие в надпреварата. По-рано през деня Димитров надделя над Диего Шварцман на полуфиналите.

„Обичам да играя срещу Андрей, много го харесвам. Харесвам го на корта и извън него. Той е страхотен човек“, каза G-Unit по време на интервюто си след мача, на което Рубло отговори: „Ако бях момиче, щях да бъда влюбен в Григор. Дори като мъж съм влюбен в Григор. Днес ще завършим с „романтична вечеря“.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар