in

А. Райчев: ГЕРБ да се научат да са една обикновена партия, иначе ще изчезнат както голямото СДС

76f2d1d45 raicev2

Това, което предстои на ГЕРБ е или да се научат, че са една от партиите, или да ичезнат. СДС например не успя да го осъзнае и изчезна. Говоря за онова голямото от преди години, коментира социологът Андрей Райчев по Нова телевизия.

Това ще е трета поредна смяна на Бойко Борисов. През 2013 г. излязоха едни хора, че не могат да си плащат тока, той си подаде оставката. Година и половина дойде правителство на Орешарски. Те не се справяха и организираха някакъв вид катастрофа. После Борисов пак се върна, вторият път слезе от власт съвсем доброволно, когато заложи, че Цецка Цачева ще стане президент, обясни социологът.

Народът го преизбра, върна го. В тази ситуация ли сме сега? Не. Този път ще има смяна на властта. ГЕРБ по навик се държи сякаш м взимат нещо, което им се полага по естествен начин. Борисов се държи като уникат. Перспективата им сега е да са нормална, обикновена партия, една от партиите. Сменяна е партията не заради провал, а защото им е дошло времето. Те говорят че или са те или катастрофа. Но не е така, коментира още Райчев.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

aec85aee2 asen lichev2

Екоминистърът уволни директора на РИОСВ-Бургас заради къмпинг ”Каваците”

2dbfda9c9 boec facebook2

БОЕЦ: Разследването за ”Къщата в Барселона” в Испания НЕ е прекратено!