Home » Новини » А. Райчев: ГЕРБ да се научат да са една обикновена партия, иначе ще изчезнат както голямото СДС

А. Райчев: ГЕРБ да се научат да са една обикновена партия, иначе ще изчезнат както голямото СДС

Сподели новината

Това, което предстои на ГЕРБ е или да се научат, че са една от партиите, или да ичезнат. СДС например не успя да го осъзнае и изчезна. Говоря за онова голямото от преди години, коментира социологът Андрей Райчев по Нова телевизия.

Това ще е трета поредна смяна на Бойко Борисов. През 2013 г. излязоха едни хора, че не могат да си плащат тока, той си подаде оставката. Година и половина дойде правителство на Орешарски. Те не се справяха и организираха някакъв вид катастрофа. После Борисов пак се върна, вторият път слезе от власт съвсем доброволно, когато заложи, че Цецка Цачева ще стане президент, обясни социологът.

Народът го преизбра, върна го. В тази ситуация ли сме сега? Не. Този път ще има смяна на властта. ГЕРБ по навик се държи сякаш м взимат нещо, което им се полага по естествен начин. Борисов се държи като уникат. Перспективата им сега е да са нормална, обикновена партия, една от партиите. Сменяна е партията не заради провал, а защото им е дошло времето. Те говорят че или са те или катастрофа. Но не е така, коментира още Райчев.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената