in

Бареков: Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси.

Реален протест нямаше. Имаше жалък опит от шепа алчни политици и ударени олигарси да се осребри набързо гражданското недоволство от Гешев и ГЕРБ, ДПС. Като видях кой маршируваше под и около юмрука на Радев – смях ме напуши – стотина бивши подлоги и хрантутници на Борисов.

Затова и “партиите на протеста” общо взеха 15%. Народът не се лъже толкоз лесно. Сега Слави ги вкара в шоуто си и с право се гаври с тях. С гумена лодка и с лачени чепици в доматите на бай Доган – дотук стигна въображението и смелостта на Хр Иванов и шефа му. Да не би шоуто на Росенец да бе по-даровито и по-малко пошло от скечовете на Тошко по тв 7/8 ???
В края на краищата целта е постигната – безвластие и безпътица и диктат на улицата като през 90-те години.

Николай Бареков/фейсбук

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

FB IMG 1628152415267 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Корнелия Нинова: Най-накрая започва да се случва нещо разумно.

Корнелия Нинова: Най-накрая започва да се случва нещо разумно.

FB IMG 1628157103715 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БСП утре продължават разговорите с ИТН за политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.

БСП утре продължават разговорите с ИТН за политическата декларация с приоритетите за бъдещото правителство.