Home » Новини » Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на А1 с всеки от мобилните планове и през май
d0b1d0b5d0b7d0bad180d0b0d0b9d0bdd0b8 d0bcd0b8d0bdd183d182d0b8 d0b8 d0bcd0b5d0b3d0b0d0b1d0b0d0b9d182d0b8 d189d0b5 d0bfd180d0bed0b4d18a - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на А1 с всеки от мобилните планове и през май

Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на А1 с всеки от мобилните планове и през май

Поради силния интерес А1 удължава до края на май срока на промоционалната кампания за мобилните планове ONE. Телекомът ще предостави безкрайни минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за първите пет месеца от договора на всички, които сключат абонамент за някой от мобилните планове през месец май.

За абонатите, които изберат мобилен план от фамилията тарифи Unlimited, който е вече с включени неограничени минути и мегабайти за целия срок на договора, е предвиден еднократен бонус „Неограничени МВ“. Така клиентите ще могат да подарят неограничен мобилен интернет на свой близък с номер от мрежата на А1. Безплатните безкрайни мегабайти, включени в бонуса, ще могат да бъдат използвани в рамките на първите пет месеца след активирането му.

Всички мобилни планове на компанията ще предоставят неограничени минути и мегабайти на максимална скорост в 5G ULTRA за период от пет месеца. След този период потребителите ще имат възможност да надградят плана си, или да продължат да го използват при стандартните условия. Чрез мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg новите абонати на всеки от мобилните планове Unlimited през май ще могат да зарадват с пет месеца безкрайни мегабайти свой близък в мрежата на А1.

Мобилните планове на телекома предлагат богато разнообразие от тарифи, съобразени с различните нужди на потребителите. Сред тях има четири плана ONE, с включени национални минути от 600 до неограничени, и мегабайти на максимална скорост в страната – от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец.

Плановете с безкрайни минути и мегабайти са три и завършват с Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена максимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-03

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Йотова: Да помним, че тук, в България се родиха свещените букви

Снимка: архив, БГНЕС Честит празник на всички, които водят българския народ и българската държава към ...