Home » Новини » Безсрамно Борисов се обяви за победител – няколко стотни нямали значение. ЦИК манипулирала, а Рашков правел параван на ИТН

Безсрамно Борисов се обяви за победител – няколко стотни нямали значение. ЦИК манипулирала, а Рашков правел параван на ИТН

Сподели новината

Няколко стотни нямат значение! Слави, тия няколко стотни нямат никакво значение. Честито! Ако така мислиш, че си ни победил, да ви е честито! Така, със жлъч, се обърна към лидера на „Има такъв народ“ бившият премиер и вожд на ГЕРБ Бойко Борисов. Безсрамно той отново се обяви за победител на провелите се вчера избори, въпреки значителния отбив от него и неговата партия.

„След два месеца стъргане, чупене, блъскане, десетки, стотици, дори хиляди наши симпатизанти бяха задържани. Беше им забранено да гласуват и да се занимават с изборна работа“, започна да се оправдава Борисов.

„Фирмите, в които ходехме, молеха да не стане известно, защото веднага след нас отиват данъчните. Хората се криеха и се плашеха от това, което диктатурата на Румен Радев наложи. И резултатът какъв е? ГЕРБ печели в 16 области, ИТН в 8, ДПС в 5, ДБ – в 2. Лидерската битка в София печели Бойко Борисов. Най-много висшисти – умни и красиви – за ГЕРБ“, не пада по гръб Борисов, въпреки краха на изборите, които се проведоха вчера.

Безобразията в чужбина били чудовищни, вероятно защото ГЕРБ там е 4-та политическа сила.

Борисов обвини в манипулация и Централната избирателна комисия. „Забележете от 20 часа снощи до 7:30 сабалем са обработени 95,22% от протоколите. ГЕРБ води 23,91%, ИТН – 23,66 на сто. Запомнете цифрите, защото в бързината си на манипулация след това са написали същите цифри ама обратно. В 11 часа Трифонов обявява правителство и казва, че чака Радев да им прати мандата. По това време ГЕРБ е първа политическа сила. От къде знае Трифонов какво ще се случва по-нататък. Тяхната ЦИК още нямат краен резултат и не могат да преброят 2 процента и половина. Така подплашиха хората, че постигнахме това, което искаше Румен Радев – масово гласуване на изборите, голяма представителност на народа. Кой от нас може да каже в момента, че представлява народа? 70% се отвратиха и не отидоха да гласуват“, каза лидерът на ГЕРБ, но пита ли се защо и от кого се отвратиха българските избиратели.

„Искам да знам именцата на тежниците, които отговарят за машините и да ги дирим един по един“, добави Бойко Борисов.

„Ние добре, че сме живи при тоя терор на Рашков. Голям късмет. Нашите хора цяла вечер звънят и викат: „Оцеляхме!“ – експремиерът не пропусна да обвини и служебният вътрешен министър.

Бойко Рашков бил направил параван на ИТН и още някои.

А предложеното днес от Трифонов правителство било игра на президента Румен Радев, за да останел служебният кабинет.

От думите на експремиера стана ясно, че партията му няма да подкрепи кабинета на „Има такъв народ“.

Изявлението, в което Борисов уж се обяви за победител, всъщност премина в обяснителен режим, който май хич не е присъщ за победителите.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената