Home » Новини » Боби Манекена жиголо в Монако! Задоволява стари госпожи, за да плаща наема на Пиленцата
Боби Манекена жиголо в Монако! Задоволява стари госпожи, за да плаща наема на Пиленцата

Боби Манекена жиголо в Монако! Задоволява стари госпожи, за да плаща наема на Пиленцата

Сподели новината

Пиленцата от Монако са мошеници и това стана ясно отдавна. Нито имат толкова луксозен живот, нито познават толкова големи звезди, а само минават покрай тях.

Те твърдят, че приятел им плаща престоя в Монако, но истината е доста по-различна. Оказва се, че двамата живеят в квартира, за която плаща Боби, но с пари, спечелени от секс. Основните доходи на Манекена са от задоволяването сексуално на възрастни дами, които му плащат за услугите, твърдят запознати.

Очевидно професията „жиголо“ не е срамна за измамник като Борислав, готов на всичко, за да бъде известен.

Жена му Нина пък не пада по-долу, тя била наясно с всичко това, но нямала против мъжът й да си ляга с други жени, щом носи добри пари от това.

Самата тя също не е цвете за мирисане и моралните й норми отдавна са в кофата за боклук, ако изобщо някога ги е имало. Нина обикаля баровете с новата си дружка Нора Недкова. Двете са готови на всичко за минута слава. Затова дори се снимали голи насред Монако с надеждата някой чичко-паричко да ги забележи.

Че животът на семейство Димитрови е измама, е повече от ясно.

Дрехите на Боби са евтина турска имитация на Филип Плейн, мебелите в квартирата им не били много по-различни от тези в пловдивското им жилище, а Нина нито в България, нито в чужбина е домакиня. Затова ходят по ресторанти, не защото искат, а защото се налага, тъй като няма кой да им сготви и едни яйца вкъщи.

Покъртително е как жена на 35 г. не иска да има деца. Времето лети, но очевидно за Нина по-важно е да се прави на велика, отколкото да роди, отгледа и възпита едно дете.

При лош късмет обаче Борислав може да се окаже баща, ако оплоди някоя от спонсорките си. Разбира се, ще е трудно, защото повечето са в менопауза, но стават и чудеса.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About Димитър Славчев

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената