Home » Новини » БОЕЦ: Разследването за ”Къщата в Барселона” в Испания НЕ е прекратено!

БОЕЦ: Разследването за ”Къщата в Барселона” в Испания НЕ е прекратено!

Като вносители на сигнала в Каталунската антикорупционна прокуратура, БОЕЦ уведомяваме българските граждани, медии и институции за следното:

Проведена е среща между представители на каталунската прокуратура и представител на Специализираната прокуратура в България, на която от испанска страна са предоставени документи и материали по компетентност касаещи установените факти за разследване на произхода на средствата. Така нареченото „предикатно“ престъпление. Това разследване е ПРЕКРАТЕНО от Гешев и българската прокуратура!

Каталунската антикорупционна прокуратура продължава с действия по разследване на сигнала и установените данни за пране на пари, данъчни и финансови престъпления, в които са замесени български граждани. Сред тях, визиран персонално в сигнала е и Бойко Борисов. Установени са неоспорими доказателства за разходи, които не се кредитират и оправдават от официалните доходи на разследваните физически и юридически лица, които са обект на разследването.
БОЕЦ ще информираме, както и винаги сме го правили за всяко развитие по случая.

Припомняме, че по казуса „Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов“ и свързаните с нея лица, усвоили по различни проекти милиони евро европейски средства внесохме сигнал и до Европейската прокуратура, който е на вниманието на Лаура Кьовеши. БОЕЦ считаме, че именно по тази схема „аз на вас, вие на любовницата ми“ е финансирана сделката за купуване на къщата и магазина в Барселона. Само че, в края на веригата европейските (каквито сме и ние) данъкоплатци плащат цената.

Предизборните фалшиви новини и лъжи трябва да бъдат разобличавани!

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел, Facebook

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената