in

Бойко Борисов: Рашков е като лъжливото овчарче!

Били сме подслушвали, купували сме гласове, яли сме хора. Каза много, но не доказа нищо

“На Рашков не му обръщайте внимание. Децата сигурно са чели приказката за лъжливото овчарче. То си лъже от първия ден. Първо лъга, че сме подслушвали хора, после, че ядем хора, пък те са живи. Сега лъже за купуването на гласове. Той всеки ден лъже, но не е виновен, той си е червен комунист. Кой се крие зад него? Спомняте ли си кой му сложи началника на кабинета и как тихомълком го махнаха? Той върши мръсната работа на другите политически партии и най-вече на Радев.”

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред избиратели в Костенец.

Малко по-късно пусна и пост в страницата си:

“Рашков е като лъжливото овчарче. Били сме подслушвали, купували сме гласове, яли сме хора. Каза много, но не доказа нищо. И това е целта – да ни обвинява по Гьобелсовия модел и да рути доверие. Да върши мръсната работа на партиите в кандидат-президентския щаб и на този, който му изпрати началника на политическия кабинет.”

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

aac2ba9a4 nikolay radulov 78tv - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Николай Радулов: Не само Пеевски е посочвал кой да работи в службите

Проф. Николай Радулов: Не само Пеевски е посочвал кой да работи в службите

thumb 768x0 harizanov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Харизанов обясни за скрития мотив за войната между Рашков и Иван Гешев

Харизанов обясни за скрития мотив за войната между Рашков и Иван Гешев