in

Бойко Рашков: Прокуратурата е нареждала на наши говорители да не оповестяват информация за разкритията за купуване на гласове

Прокуратурата е нареждала на наши говорители в страната да не оповестяват информация за разкритията за купуване на гласове. Това каза пред журналисти шефът на МВР Бойко Рашков.

При нас пристигнаха информации, че тези указания да се постъпва по този начин идват от най-високо място. Засега ще кажа прокуратурата, но те идват от по-високо.

На въпрос кое е това “най-високо място” вътрешният министър отговори:

“Кой е главният прокурор? Нещо сте в грешка. Този, който назначава главния прокурор на този пост, той е главният прокурор, защото казва какво да стане. (…) Не може главният прокурор да бъде подчинен на политически лидер, който управлява държавата, в който и да било момент”.

Като извод той добави: “Вместо да бъдем подкрепени, се опитват да омаловажат труда на полицейските служители, което е недостойно от прокуратурата”.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

26a5251c5 mira badjeva - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мира Баджева: Демонтажът на наследството на Борисов няма да бъде лесен

Мира Баджева: Демонтажът на наследството на Борисов няма да бъде лесен

a8983089a asen vasilev bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Асен Василев опроверга ГЕРБ: Само чужди компании с висок оборот ще плащат по-високи данъци

Асен Василев опроверга ГЕРБ: Само чужди компании с висок оборот ще плащат по-високи данъци