Home » Новини » Борисов: Ако имаха нещо, щяха да ни убият още днес

Борисов: Ако имаха нещо, щяха да ни убият още днес

„От вас искам само да лъха доброта, омразата в един момент ще донесе поражения, които е донесла дори и при събарянията на бастилията. Хората вече трябва да разбират, че омразата довежда до хаос. Вие трябва да правите всичко възможно, това да се избегне, защото на нас ни остава по-малко време за живот, на вас ви остават 30-40-50 години. Сега не бива да чупим държавата, затова аз искам от вас добронамереност. Оставете, има кой да се кара от нашите с тях“.

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежкия актив на ГЕРБ.

„Аз всеки ден вече си задавам въпроса ЦИК дава ли си сметка, че остава 1 месец до изборите и че с това машинно гласуване навсякъде могат да направят голям проблем. Слагат си по две минути на машина? По две минути никъде не са наредили хората в опашка с километри, за да влизат и да прекарват по 2-3 минути вътре.

Самият Радев 3 минути и 40 секунди гласува, а тези слагат две минути. Значи хората трябва да са два пъти по-интелигенти от него, но за да не звучи, че го нападам, ние с Христо Иванов отидохме и си попълнихме хартиена бюлетинка, за да не се изложиме. Защото можеше да ни отнеме 5 минути на машини, давам само елементарен пример“, продължи бившият премиер.

„Кандидат-президентът Радев възлага на неговия заместник-президент, сега служебен премиер да смени еди-кой си началник. И същият този служебен, пратен от Радев, връща предложението и той издава указа, сиреч имаме Радев, Радев, Радев. Къде е балансът на властите? Нали в това ни обвиняваха…“, допълни Борисов.

Те са толкова словоохотливи, така обичат да ходят по студиата и да говорят и дори елементарния към него въпрос „Кой му е началник кабинет“, го притеснява. Представете си журналистите да си позволят да зададат такъв неудобен въпрос, кой му е началник кабинет на човек, с отнет достъп до класифицирана информация.

Първо, той по време на предизборна кампания може да говори за която и да е било политическа партията, не само за нашата. Не може да ми дава оценка. Неговата червена партийка съм я побеждавал 15-ти пъти, с какво право, кой го избра да ми дава оценка . Само смях може да буди това у мен“, заяви председателят на ГЕРБ.

Какво обаче излиза – Атанасов говори за 32, Хаджигенов говори за 82-ма, днеска уважаемият Бабикян говори за 26. Излизат „уж“ контролираните служби, дали информация на всички управляващи партии в момента, събрани около Радев. Информация, за която само ние не знаем. Вие като знаете, защо ги укривате, ако сте получили информация от човека Х, от кого се криете? Ние всички сме в опозиция, всички институции са ваши.

Можете всеки един да го разработите. Щял да каже, когато той иска. Точка. Когато преценил той. Това може да стане, ако си шеф на плод и зеленчук. Гледаш да затвориш сергията и да кажеш: „Продавам, когато аз искам.“ Вицепремиер обвинява основната, айде има и други партии, опозиционна партия в чудовищно нещо.

Ще чакат Костинброд 2 да правят, за да не изопачим новината. Нямат нищо. Ще влязат в стопанства да намерят нещо, ако не намерят, ще изфабрикуват кадри. Ще режат, ще правят. Ако те имаха нещо, щяха да ни убият днес. Дотогава от уважените от мен медии отдолу стои „Скандал за подслушване“. Скандал ясно, ама подслушване на кого и кога. Всички останали знаят“, допълни Борисов.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената