in ,

Борисов: В Родопите няма един християнин, но мрат за ГЕРБ

articles fcc9eac08d2cefe57f8fed156b763113

„Първата партия е опозиция, втората партия е опозиция, а третият, петият и шестият искат да правят правителство. Те не ги щат в селото пъдар, те кмет на селото искат да стават“.

Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Разград.

„Що не ме викнат сега в парламента да ме питат защо не сме купили ваксината Спутник V. Сега в момента в Русия умират по 800 на ден от коронавирус“, коментира още Борисов.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

„Тайно се опитва да прави нещо служебното правителство. Когато отидохме на 27 юли в центровете и казахме, че правителството не се справя с нелегалната миграция и центровете са препълнени. Афганистан е друго, тези хора бягат от смъртта“, каза Борисов и уточни, че за първи път за пет години са поздравили Радев по повод решението му за изтребителите Ф-16.

„Трябваме да съберем цялата ескадрила. Имат 63 депутати от ГЕРБ-СДС и това е правилно. Аплодираме това ваше решение. И ги платихме ние, не ги оставихме на другите.

„В Родопите, и там е много красиво, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията“, разкри Борисов. „Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти“, обърна се Борисов към гостите на събитието.

„Такива лъжи се изсипаха по мой адрес. Толкова лъжи, не мога да повярвам колко добре го направиха. Но сега им блесна цялата същност. Какви са им кандидатите за министри и как само се карат за постове. И сега искат само актуализация, за да имат едни пари, които да похарчат“, каза лидерът на ГЕРБ.

По думите му те са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. „800 млн. лв. заделихме и платихме“, допълни Борисов.

„Разбирам, че Тошко бил казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябва да е в парламента. Чакай малко! Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента?! Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен“, заяви Борисов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

za nov blok na aec kozloduij syobshti gamizov 198269

Стефан Гамизов: Клевета е обвинението на съпругата на Кирил Петков в нарушаването на талибанските морални норми

640 420 proveriavat obmenni biura za nepozvoleni valutni kursove

Чейндж бюра мамят чуждестранни туристи по морето