Home » Новини » Борисов гневен: Рашков е мечка стръвница. Заровите ли дамаджана – той я открива

Борисов гневен: Рашков е мечка стръвница. Заровите ли дамаджана – той я открива

Сподели новината

”Правят акции с дъх на алкохол. Бойко Рашков е като мечка стръвница, където има алкохол, ще го намери. Плашат ви, защото не искат да имат опоненти, но партията е по-силна от всички години досега”, каза по повод полицейските акции срещу купуване на гласове на предстоящите избори лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ден след посещението си при турския президент Реджеп Ердоган.

Борисов писа във „фейсбук“ от тетевенското село Рибарица, където говори пред симпатизанти на партията.


„На Радев четниците са редко подли хора, опасни хора. С много мъка ще фалшифицират изборите. Ще ви слагат наблюдатели на метър и половина – два, за да гледат кой за кого гласува. А ще стоят уж да помагат“, обърна се той към хората.


„Башибозук пратили навсякъде, пълно с жандармерия, с полиция да плашат хората. Повече от всички искаме да има ред на изборите. Не ни е приятно някой да купува гласове. От нашата партия един лев не сме дали извън официалните. Внимавайте да не ви подхвърлят. Ще му замирише на Бойко Рашков на алкохол, на 20 лева“, каза още Борисов.


„Срещу нас нямаме реален противник. За две кампании Слави се показа веднъж с отбрани студенти в Пловдив. Брошурите им са за втори курс студенти. По нито една важна тема нямат решение“, коментира Борисов.


След като намеси владиците и попита кой сега им дава нещо, „за манастири, за джамии“, Борисов отбеляза че Бог дал хубаво време, но лично той след час е казал да завали.


„Ще се пенсионирам като стане магистрала Хемус, така че да я правят, ако искат да ме няма“, завърши Борисов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената