in

Борисов: Мили мои, нямате какво да кажете и вече лъжете

„Срещу нас имаме само празни приказки. Тук в София десетилетия нищо не беше направено. Това са деструктивни хора, които само мрънкат и не работят“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с кмета на София Йорданка Фандъкова и кандидати на партията.

„Сега вече говорят глупости за магистрала „Черно море, защото нямат какво да кажат и говорят глупости. Целият север без магистрала става изоставена провинция“, предупреди Борисов.

Той припомни, че парите за „Хемус“ са били преведени, но някой не иска да я прави. Той отново показа трафика на новата отсечка при „Младост“, където само преди няколко месеца опашките от автомобили беше километрична.

„Нямаме неизпълнено обещание, ако ГЕРБ спечели, машините от тук ги прехвърляме към Люлин, за да може и там Околовръстен път да се направи. Само това да сме направили е достатъчно… Южната дъга, Северна дъга, Западната тангента. За София съм обещал, парите са заделени и ще се затвори целият ринг. Нека софиянци да си изберат“, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Мили мои, които от нямате какво да кажете, вече лъжете. АМ „Черно море“ е лесна за правене и може да се прави, но всички ще минават от тук и целият Север без „Хемус“ остава много назад. Затова решихме първо „Хемус“ да направим, да облекчим „Тракия“ и тогава да започнем „Черно море“, заяви още Борисов.

Той подчерта, че досега никой не е строил и припомни, че когато той е станал кмет, въобще не е имало канализация, а септични ями.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

734394596 protesti 2020 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Преди една година! Народът този път поиска от себе си за себе си!

Преди една година! Народът този път поиска от себе си за себе си!

3c0aeef3e dikov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев

Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев