Home » Новини » Борисов нарушава закона и строи деца в предизборната кампания

Борисов нарушава закона и строи деца в предизборната кампания

Сподели новината

Строени, децата в спортни екипи, видимо подготвени, отговориха в хор, че новият физкултурен салон им харесва.

Законът е ясен: „всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически дейности“. Но в нарушение на закона децата се превърнаха в основни действащи лица в предизборните прояви на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес Борисов се включи в живо предаване от асеновградското с. Тополово, отново обграден с деца.

„Харесва ли ви залата“, попита Борисов децата, които наричаше „пиленца“. Строени в спортни екипи, те отговориха в хор, че новият физкултурен салон в пловдивското село Тополово им харесва. А директорката на училището увери Борисов, че благодарение на него децата ще има къде да тренират. После се наложи всички да изслушат как 45 години Борисов се е борил с комунистите, както и да отговаря на вътрешния министър Бойко Рашков и на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов.

Дани Каназирева,която присъства на срещата, като юристка на ГЕРБ, би трябвало да е запозната с нормите за защита на децата.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената