in

Борисов нарушава закона и строи деца в предизборната кампания

Строени, децата в спортни екипи, видимо подготвени, отговориха в хор, че новият физкултурен салон им харесва.

Законът е ясен: “всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически дейности”. Но в нарушение на закона децата се превърнаха в основни действащи лица в предизборните прояви на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес Борисов се включи в живо предаване от асеновградското с. Тополово, отново обграден с деца.

“Харесва ли ви залата”, попита Борисов децата, които наричаше “пиленца”. Строени в спортни екипи, те отговориха в хор, че новият физкултурен салон в пловдивското село Тополово им харесва. А директорката на училището увери Борисов, че благодарение на него децата ще има къде да тренират. После се наложи всички да изслушат как 45 години Борисов се е борил с комунистите, както и да отговаря на вътрешния министър Бойко Рашков и на съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов.

Дани Каназирева,която присъства на срещата, като юристка на ГЕРБ, би трябвало да е запозната с нормите за защита на децата.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

9cd60d7d1 georgi nachev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Поредна рокада: Освободиха директора на АДФИ

Поредна рокада: Освободиха директора на АДФИ

0c8baf9e6 boiko rashkov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Рашков: Корупцията у нас е чудовищна. Прокуратурата е като на Вишински

Бойко Рашков: Корупцията у нас е чудовищна. Прокуратурата е като на Вишински