in

Борисов от Видин: Гласувайте масово, така трудно ще направят уйдурмата

Шансът ни е да отидете и да гласувате, защото ще е трудно да си направят с голямата ни масовост уйдурмата.”. Това коментира от Видин лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. И поясни, че може и пак да не направят правителство, защото така най-лесно управляват – без парламент, еднолично.

Пред актива заяви, че не могат да изчегъркат направеното, посочи Монитор.

“Следващата 2-3 години държавата трябва да строи усилено в Северозападна България“, каза той и даде за пример изграждането на магистрала “Хемус”.

Отново защити тезата си, че служебното правителство е предизборен щаб на Румен Радев.

Никога не е имало такова нещо. Влизат в къщите на хората ни, карат ги в МВР“, каза лидерът на ГЕРБ. И добави: “Направиха служебно правителство, за да може Рашков и Радев да се разправят с ГЕРБ, искат физически да ни изтрият, посягат сега на хората ни да ги плашат”.

По думите му мутрите са в другите партии, а не в ГЕРБ. Коментира още, че Слави Трифонов не иска да е депутат и премиер, не иска да носи отговорност и няма да слага подписа си под документи.

Само обичат да си измислят. Като с Барселона и сега днес испанската прокуратурата им го каза – че е лъжа“, каза още той.

Днес един журналист обяснява, че сме подслушвали и го питам – кои хора сме подслушвали. А той бил чул, че така казал Рашков, а пък Рашков и Янев чули от медиите. Сами си ги разправят и ги разпространяват”, поясни лидерът на ГЕРБ.

Изтъкна за пореден път изграденото от ГЕРБ. “Ние почнахме всичко да строим на голи поляни и сега искат да го изтрият”, възмути се отново премиерът.

Даде да се разбере, че няма да ги уплашат, колко и да са безскрупулни опонентите им.

Мачкат хората и не знам докъде ще стигнат. И като гледат нашите пълни зали, хилядите ни хора, с кои очи ги гледат?“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Отново призова хората да се ваксинират, защото на есен ни чака нова вълна. Африканският щам по думите му бил много тежък.

Някои си мислят, че има антитела, само че те изчезват. Ваксинирайте се докато има възможност. Това е за нашето здраве и за доброто на икономиката и на БВП на страната”, каза още той.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

ea3833bc043d45df9cfd02a8fd0151b5

Бойко Рашков: Политиката е станала пазар и търговия. Потресен съм!

8bfd8f8c3 hristo ivanov2

Христо Иванов: Гласувайте, не оставяйте надеждата на други