in

Борисов проплака в Годеч: Служебните имат за задача да източат Българската банка за развитие

В момента служебните имат за задача да източат Българската банка за развитие с необезпечени кредити. Кредите са за уж новоразвиващи се фирми, но без никакви гаранции. Това заяви в Годеч бившият премиер Бойко Борисов.

В АПИ уволняват и спират строителството. Те забравили, че са назначили някого, не се знае кой колко е занесъл в торбичката на Радев, и сега изчегъртаха свои хора, каза Борисов. И призова Румен Радев да каже дали има разплащане към приятелски фирми, какъвто бил мотива за рокадите в АПИ от преди дни направени от регионалния министър Комитова, коментира заядливо той.

“Не се плашете! Ние идваме!” Така бившият премиер се обърна към симпатизанти на партията в Годеч,  иронизирайки най-малката парламентарна група в Народното събрание.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

b84ad68d4 rashkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Рашков: Изпадаме в юридически абсурд след решението на ВСС

Рашков: Изпадаме в юридически абсурд след решението на ВСС

203488d98 protest sreshtu geshev sapatstva plenuma na vss 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бурни коментари в мрежата против ”матросовците” от ВСС, спасили Гешев

Бурни коментари в мрежата против ”матросовците” от ВСС, спасили Гешев