in ,

Борисов се оправдава за снимките с чекмеджето. Отново Радев е мишена

artworks IG2DwhUTnj5HzLO9 26IOKw

Кой компромат, който ми спретнаха неговите хора, не е станал достояние на всички българи? Приятелите ми викат: ами да де, ама това, където спиш и са те щракнали с чекмеджето. И аз им викам: Ами да де, едното е, че са ме снимали, как си спя самичък в леглото, а друго след две години, докато ме няма. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира снимките с чекмеджето от спалнята пред симпатизанти в Пловдив.

Изказването му е отговор на критичен коментар на президента Румен Радев по-рано днес, че „единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”,

И аз мога да дойда да снимам тук, докато няма никого и да наредя всичко в нея, ако искам да навредя на Тотев. Да наредя наркотици, взривове, автомати. И да го изкарам сборище на терористи. Прекрасен компромат направи, но хората гласуваха за нас, каза още Борисов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

05d193ebd diana damianova

Диана Дамянова: Да свършва този празник, че до довечера е възможно Борисов да се провъзгласил за бог

735d2bb6f damianova2

Диана Дамянова: ГЕРБ не ги интересуват пенсиите, помощите за бизнеса, а … чекмеджето