Home » Новини » Борисов си ”присвои” гробница, ”трудна за чегъртане” според него

Борисов си ”присвои” гробница, ”трудна за чегъртане” според него

Сподели новината

Свещарската гробница край Исперих. Древен паметник – труден за чегъртане. През последните години се грижихме добре за културата. Дано новите лидери не отровят и нея. Това коментира бившият премиер Бойко Борисов.

Припомняме, че думата „изчегъртване“ се превърна в нарицателна, след като Слави Трифонов за първи път я спомена през май в интервю с Петър Волгин в БНР.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства: „Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз… Суверенът решава… В парламента трябва да има хора, които да представляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат достойно, да бъдат принципни. Не може в Народното събрание един депутат да нарича зам.-председателя „гном“ (репликата „Ей, гном, не се ядосвай, че пак ще получиш инсулт“ е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов)“, каза Трифонов тогава.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената