Home » Новини » Борисов: Сменят шефа на ДАНС, защото разкри шпионската мрежа на Русия

Борисов: Сменят шефа на ДАНС, защото разкри шпионската мрежа на Русия

Подготвени сме за изборите, хаосът и страхът, в който искат да вкарат да живеят у хората, няма да стане. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на живо включване в социалната мрежа „Фейсбук“.

„Аз не знам има ли в света такъв аналог. За едни избори кандидатът за президент да е едноличен господар в страната. Разбира се, ние ще се готвим много добре. Подготвени сме. Хаосът, страхът, в който искат да вкарат да живеят хората, няма да стане. Някои социолози си позволяват да казват, че ГЕРБ били сами, ние винаги сме управлявали в коалиция. Предишният мандат с „Реформаторския блок“, следващият мандат с „Патриотичния фронт“. Аз съм много щастлив, че колегите от Воля, ВМРО, НФСБ се организираха се организираха и ще отидат заедно на избори. Освен това ние сме ГЕРБ – СДС. Пълна мобилизация“, каза той.

Борисов съобщи, че ръководителят на националния щаб на партия ГЕРБ е зам.-председателят Томислав Дончев и софийският – Даниел Митов.

Пред присъстващите на срещата говори и Томислав Дончев, който заяви, че е много важно да се покаже, че има свежи лица в листите на ГЕРБ, че партията се развива и обновява.

Борисов разкри, че Даниел Митов ще бъде водач на листата на коалицията ГЕРБ-СДС в 24 МИР-София.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че след инфраструктурата се минава на втори етап на развитие.

„Ние не сме правили назначения. Тези хора са професионалисти и те сега се чудят как да изчегъртат професионалисти“, каза Борисов по време на разговор с представител на младежкото ГЕРБ, който е специализант в болница „Пирогов“.

Лидерът на ГЕРБ попита с усмивка дали все още проф. Балтов е директор, или са го сменили.

Общинският съветник на София от ГЕРБ Димитър Вучев заяви пред Борисов, че спестяванията на домакинствата са над 90 млрд. и това говори, че хората имат големи спестявания, но не смеят да инвестират и да развиват бизнес, което означава, че трябва да бъдат стимулирани и да им се предостави благоприятна среда за това.

Борисов се обърна към Дончев и Митов и заяви, че тези младежи са бъдещите кандидати на ГЕРБ за общински съветници, за районни кметове, а от тях ще се избере и след време кандидатът на ГЕРБ за кмет на София.

„Още чакам да видя автобусите с двойни дъна от Костинброд. Не съм ги видял, едва ли някой ще ги види. Още чакам кетчърите, които още тогава се каза, че не може да записват. Сега пак ни обвиниха в същото“, заяви лидерът на ГЕРБ по сагата за подслушванията.

„След като освобождават шефа на ДАНС, сега да видим как, защо и къде“, продължи той. Борисов попита с какво смяната на шефа на Митниците и на шефа на ДНСК ще има значение за честността на изборите.

Той изтъкна, че в Митниците за шеф са върнали човек на Орешарски и попита какво налага тази смяна и с какво тя ще гарантира честността на изборите.

Така е било през 1944 г. – правят преврат, избиват елита на нацията, заяви още Борисов.

„Без Господ нищо не може да бъде направено“, каза председателят на ГЕРБ.

„Това е една малка част от софийския щаб. Мисля, че ще бъде изцяло ориентирам към младите, работещите, мислещите и ориентираните хора.

„Махането на шефовете на служби единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия. Никога в България повече няма да разкрият руски шпиони. Никога повече някой няма да си сложи главата в торбата. Това е причината да ги махнат. И се извинявам на тези момчета, които се бореха да запазят националната сигурност на страната“, негодува Борисов.

„Искам да се внедрите и нахално, брутално да разкриете кога и кого са подслушвали“, отсече той. „Не разбирам смяната на шефа на ДАНС. Това е реваншизъм“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената