Home » България » Борисов – срам пред народа

Борисов – срам пред народа

Сподели новината

Бойко Борисов подаде оставката на правителството още днес на първото заседание на 45-ото Народно събрание,въпреки оставката си то ще продължи да работи до избора на ново.


Защо Борисов не отиде и не подаде лично оставката? Защо ли? Защото знае,че всичко приключи,че партиите не се страхуват вече,защото знае,че нямат шанс. Защото народа победи. Герб са в 45-ото Народно събрание,благодарение на гласовете,които получиха при изборите.

Гласовете,които бяха купени. Гласове повечето,от които бяха от необразованите граждани на България. Но това не му помогна по никакъв начин,защото всички видяхме що за стока са  както Борисов,така и всички от Герб! 


„Това или е срам пред народа и пред Вас,да дойдат тук да си подадат оставката,или е пренебрежение към тази институция,все пак сме парламентарна република.“ Каза Мика Зайкова.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената