Home » Новини » Борисов с предложение за подобряване на образованието

Борисов с предложение за подобряване на образованието

Председателя в оставка Борисов даде важно предложение по време на онлайн срещата на върха на Европейския съюз. Напомни, че отдавна е отминало времето, в което завършвайки висше образование или защитавайки специалност, може да считаш че си приключил обучението си.

Сподели мнение, че е добре всички държави, в това число и в България да направят инвестиция в модернизирането на учебния процес. Според него е важно самите учители да не спират да се обучават и квалифицират.

Инвестицията в дигитални инструменти той счита за особено важна и според него е пътя към модернизирания учебен процес, от какъвто се нуждаят държавите членки на ЕС.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената